Wedstrijdverslag S.P.S. E2 - fc Bergen E2

S.P.S. E2 - fc Bergen E2 (competitie)

Grote score S.P.S. E2

We spelen vandaag thuis tegen FC Bergen. Dit is een lastige tegenstander. Het is koud en we beginnen we later omdat de scheidsrechter zich heeft verslapen.

We gaan van start en S.P.S. lijkt niet wakker. Na een aanval van FC Bergen krijgen we de bal niet weg en voor we het weten ligt deze in het doel 0-1. Dat is een tegenvaller. Maar we laten ons niet uit het veld slaan en komen steeds beter in ons spel. En dat heeft resultaat Tiemo scoort de 1-1. Maar onze verdediging staat een beetje te slapen en FC Bergen scoort de 1-2. Dan vind Joeri het genoeg na een mooie actie scoort hij de 2-2. En dan gaat het draaien bij S.P.S., Tiemo scoort de 3-2. En na een mooie voorzet van Noah, scoort hij knap met het hoofd de 4-2. Na een mooie pass van Noah gaat Tiemo alleen op de keeper af,deze komt uit en haalt Tiemo onderuit. Scheidsrechter Hjalmar geeft een strafschop, die Tiemo feilloos binnenschiet 5-2. Dit is de ruststand.

Foto 6: Tiemo.

In de rust geven we aan dat de verdedigers goed op moeten letten en dat we nog iets beter moeten over gaan spelen. De tweede helft gaat van start. FC Bergen gaat gelijk in de aanval en scoort de 5-3, we worden weer even wakker geschud! Maar onze jongens geven niet op, Joeri schiet op de keeper de bal komt terug en Naud scoort de 6-3. Daarna is Joeri wel aan de beurt, hij scoort de 7-3. FC Bergen geeft nog niet op en scoort de 7-4. Het slotakkoord is wederom voor S.P.S., want Tiemo scoort de 8-4 en de 9-4.

We hebben flink strijd moeten leveren,maar we hebben wel heel goed gespeeld!.